Alkmaar, De Meent

Sportcomplex De Meent

Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

Beginners/Instromers volwassenen
Sportcomplex De Meent

Dinsdag en donderdag van 20:15 tot 21:30 uur.

De gemiddelde leeftijd in de beginnersgroep is steeds rond 30 jaar met enkelen van 20 en enkelen van 55 jaar. De beginnersgroep bestaat doorgaans voor 20% uit vrouwen van 25 tot 45 jaar. De leeftijdsopbouw bij de heren is niet veel anders. Leerlingen in deze groep trainen ook regelmatig in de ochtendgroep. Je traint in deze groep twee maal per week of onbeperkt. In september en februari start steeds een nieuwe groep. Later instromen is ook mogelijk. Indien nodig train je dan door met de volgende starters totdat je kunt doorstromen naar de gevorderden. Aanmelden kan met deze link.

Gevorderden volwassenen
Sportcomplex De Meent

Dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.15 uur.

In deze groep trainen zowel mannen als vrouwen. Hun leeftijden variëren van 19 jaar tot 55 jaar. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar. In de twee gevorderden groepen wordt door de leerlingenveel gewisseld van trainingsavonden. Sommigen hebben beroepsmatig met zelfverdediging/Krav Maga te maken. In deze groep train je twee maal per week of onbeperkt. De meesten doen Krav Maga uit interesse of als sport. Om in deze groep te komen moet je het Practitioner level 1 gehaald hebben in de beginnersgroep.

Kinderen 8-10 jaar
Sportcomplex De Meent

Donderdag van 17.00 tot 17.45 uur.

Kinderen van deze leeftijden kunnen het hele jaar starten met een gratis proefles in deze  groep. De groep bestaat voor de helft uit jongens en meisjes. Aanmelden kan met deze link.

Tieners 11-13 jaar
Sportcomplex De Meent

Donderdag van 17.45 tot 18.45 uur.

In deze groep trainen ongeveer twintig tieners met leeftijden tussen 11 en 13 jaar. De helft van de groep bestaat uit meisjes. Nieuwe leerlingen van 11 t/m 13 jaar oud kunnen in deze groep instromen. Zodra je 14 wordt stap je over naar de groep voor Tieners 14-16 jaar. Ook in de tienergroep worden leveltesten afgenomen. Aanmelden kan met deze link.

Tieners 14-16 jaar
Sportcomplex De Meent

donderdag van 17.45 tot 18.45 uur.

In deze groep trainen ongeveer acht tieners met leeftijden tussen 14 en 16 jaar. De helft van de groep bestaat uit meisjes. Nieuwe leerlingen van 14 t/m 16 jaar oud kunnen in deze groep instromen. Zodra je 17 wordt stap je over naar een groep voor Volwassenen. Ook in deze tienergroep worden leveltesten afgenomen. Aanmelden kan met deze link.

Gratis proefles?
Webshop!
Contact opnemen

© Copyright - Krav Maga Noord-Holland