Amsterdam Zuidoost

Woensdag: gymzaal Mijehof
Mijehof 300, 1106 HW Amsterdam Zuidoost

Zaterdag: gymzaal Holendrecht
Holendrechtplein 41, 1106 LP Amsterdam Zuidoost (zet je navigatie op Meernhof)


Beginners/Instromers en Gevorderden volwassenen

Woensdag van 19.00 tot 20.15 uur en zaterdag van 9.00 tot 10.15 uur.

In deze nog kleine groep in Amsterdam Zuidoost trainen mannen en vrouwen van zeventien jaar en ouder op hun eigen niveau. De beginners en gevorderden trainen op woensdagen en zaterdagen samen. Trainen in deze groep kan goed gecombineerd worden met de trainingen in Hoofddorp of Zaandam op maandag- en donderdagavond. Geïnteresseerden kunnen het hele jaar starten met een gratis proefles en instromen. Aanmelden voor een gratis proefles kan via deze link.

Er wordt van twee naast elkaar gelegen gymzalen gebruik gemaakt. Op woensdagen zijn de trainingen in de gymzaal Mijehof 300, op zaterdagen in de gymzaal Holendrechtplein 41. De gymzaal Holendrechtplein 41 is met de auto beter te bereiken door te navigeren op Meernhof.

Bij voldoende belangstelling zullen we ook in Amsterdam Zuidoost starten met trainingen voor kinderen van 8 – 10 jaar, tieners van 11 – 13 jaar en tieners van 14 – 16 jaar. Belangstellenden kunnen ons laten weten geïnterresseerd te zijn. Met een berichtje via ons contactformulier is het mogelijk ons dat te laten weten.