Beverwijk Ochtendgroep

Gymzaal Kuikensweg
Wijk aan duinerweg (ter hoogte van nr. 75), Beverwijk


Beginners en gevorderden volwassenen

Dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur.

In de Beverwijk ochtendgroep trainen zowel mannen als vrouwen van zeventien jaar en ouder. Hun leeftijden variëren van 20 jaar tot 55 jaar. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar. Mensen met onregelmatige werktijden trainen in deze groep twee maal per week, of éénmaal per week in combinatie met een avondgroep. De meesten doen Krav Maga uit interesse of als sport. Sommigen hebben beroepsmatig met zelfverdediging/Krav Maga te maken. Beginners en gevorderden trainen samen in deze groep.

Trainen in deze groep kan goed gecombineerd worden met de trainingen in Heemskerk op dinsdag- en donderdagavond, op dinsdag- en vrijdagavond in Assendelft of IJmuiden, maandag- en donderdagavond in Haarlem-West of op woensdagavond en zaterdagochtend in Castricum of Haarlem. Geïnteresseerden kunnen het hele jaar starten met een gratis proefles en instromen. Aanmelden voor een gratis proefles kan via deze link.

Omdat gemiste lessen bij ons binnen een maand vooraf al en een maand achteraf kosteloos kunnen worden ingehaald wisselt de samenstelling van deze ochtendgroep zeer regelmatig. Vrijwel alle deelnemers aan deze groep maken regelmatig gebruik van deze extra gratis mogelijkheid om gemiste trainingen in te halen.