Starten met Krav Maga?

Nieuw seizoen, nieuwe groepen!
In de week van 28 augustus 2016 starten wij met trainingen voor beginners op bijna twintig locaties in Noord-Holland! Nieuw dit seizoen zijn de beginnersgroepen in Haarlem en Medemblik. Daarnaast breiden we op de locatie Den Helder het lesaanbod uit met lessen voor kinderen & tieners.

In het stylemagazine Men’s Health werd Krav Maga al ‘hot’ genoemd. Wij zijn al langere tijd overtuigd van dit unieke vecht- en zelfverdedigingssysteem. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot de grootste van Europa met meer dan duizend leerlingen en 25 gecertificeerde trainers, die dit seizoen lesgeven op achttien locaties. KMNH is dan ook aangesloten bij ’s werelds grootste en meest professionele organisatie: Krav Maga Global uit Israël.

Krav Maga, het Israëlisch systeem biedt realistische zelfverdediging tegen alle denkbare vormen van geweld. Daarbij ontwikkel je fighting skills en leer je toepassingen in de bescherming van derden. Dat je daarbij ook fitter en sterker wordt, beschouwen we als een bonus. Krav Maga is gebaseerd op instinctieve reacties en werkt onder stress. Juist daarom zo makkelijk aan te leren en effectief. Krav Maga is eenvoudig aan te leren en makkelijk te onderhouden door volwassenen, maar ook door tieners en kinderen.

Bij ons is jouw proefles altijd gratis. Het abonnement dat je daarna afsluit, is maandelijks opzegbaar. Gemiste lessen kun je binnen één maand altijd kosteloos inhalen op een andere tijd of locatie. Meld je aan voor een gratis proefles, of kijk voor meer informatie op https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar: Alkmaar, Assendelft, Castricum, Den Helder, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Zaandam.
Tieners vanaf 12 tot 17 jaar: Alkmaar, Assendelft, Castricum, Den Helder, Grootebroek, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Zaandam.
Volwassenen van 17 jaar en ouder: Alkmaar (ochtend & avond), Assendelft, Castricum, Den Helder, Grootebroek, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Medemblik, Purmerend, Santpoort-Zuid, Schagen, Zaandam.