STARTEN MET KRAV MAGA GROEPSLESSEN

We geven les volgens een eigen methodiek

Bij Krav Maga Noord-Holland starten we steeds met een Krav Maga Practitioner Level 1 cursus voor volwassenen in februari en september. Een cursus bestaat uit een reeks van 42 lessen. De lessen worden tweemaal per week gegeven en na vijf maanden afgerond met een test. Deelnemen aan de test kan wanneer je tenminste 30 van de 42 lessen hebt gevolgd. De groepen die starten in februari, worden getest in juni. De groepen gestart in september, worden getest in januari. Na de Practitioner Level 1 cursus kun je doortrainen in een gevorderdengroep.

De 42 lessen in de beginnersgroep zijn een eerste kennismaking met Krav Maga en bevatten een aantal typische Krav Maga basistechnieken tegen de meest voorkomende problemen in verschillende stadia in een confrontatie met fysiek geweld. In een les leer je vaak iets nieuws gecombineerd met een al bekende techniek. Soms oefen je een al bekende techniek met een nieuwe toepassing. Alle lessen staan op zich en zijn geschikt als eerste Gratis Proefles. Je kunt hierdoor op elk moment van de reeks instromen. Voor leerlingen die later instromen en leerlingen die – om welke reden dan ook – niet aan 30 lessen komen in juni of januari, nemen we steeds drie maanden later, in april en november een test af. Dit gebeurt dan op een centrale plaats op één van onze trainingslocaties.

In de gevorderdengroepen geven we de lessen gedifferentieerd naar niveau van de leerlingen. We zorgen er in deze lessen voor dat de leerlingen die tweemaal per week trainen steeds binnen zes maanden klaar zijn voor de volgende test. De testen voor de Levels P2 tot en met P5 worden centraal in Alkmaar afgenomen. De testen voor de G levels worden elk half jaar op een andere locatie in Nederland afgenomen.

Andere manieren om Krav Maga te leren zijn:
Personal Training & Small Group Training
Krav Maga Intensive Course