Krav Maga Intensive Course

Alle in het systeem aanwezige Practitioner en Graduate levels kunnen na een korte en zeer intensieve trainingsperiode gehaald worden in een Intensive Course.
Je traint in een Intensive Course vijf dagen, acht uur per dag op alle technieken voor je volgende level. Op de zesde dag wordt de Intensive Course afgesloten met een level test. De totale duur van een Intensive Course is vijfenhalve dag.

De Intensive Courses zijn een uitkomst voor leerlingen die de wekelijkse trainingen niet altijd kunnen bijwonen. Ook leerlingen die willen versnellen kunnen tussentijds één of meer extra levels halen. Ze zijn daarmee een goedkoper alternatief voor Personal Training of Small Group Training en een aanvulling op de twee-keer-per-week trainingen. Voor de duidelijkheid, de Intensive Courses zijn, zoals genoemd: intensief. Er wordt gedurende vijfenhalve dag fysiek veel van je verwacht.

De Practitioner Level 1 Intensive Course is voor iedereen van 17 jaar of ouder. Vechtsportervaring of een goede stoot- en trapvaardigheid zijn niet nodig. Ze worden je geleerd in deze eerste Intensive Course. Er kan gekozen worden voor een “Women Only” variant van deze Course. Voor de P2 en alle volgende Intensive Courses heb je het voorgaande level gehaald, via reguliere training of een eerdere Intensive Course.

De Intensive Courses worden gegeven door de Krav Maga top van Nederland te weten het instructeursteam van Krav Maga Noord-Holland en door gastdocenten uit binnen- en buitenland.

Inhoud van een Intensive Course
Krav Maga is systematisch opgebouwd. Veel nieuwe vaardigheden worden aangeleerd met de kennis van eerder aangeleerde technieken. De diverse technieken zijn verdeeld over “levels”. Een Intensive Course is een training gericht op het aanleren van alle technieken uit één level. De nú door ons aangeboden Intensive Courses betreffen de levels P1 t/m P5 en G1 t/m G5 met bijbehorende leveltest. Een checklist met technieken en een Krav Maga Global DVD voor het betreffende level zijn als lesmateriaal inbegrepen. Ook is er een speciale Intensive Course voor BOA en voor Politie.

Voor wie
– Beginners in Krav Maga die in korte tijd de basis willen leren voordat ze met reguliere trainingen starten.
– Iedereen met belangstelling voor Krav Maga, zelfverdediging en gevechtstechnieken, die de cursus in reguliere trainingen niet kunnen bijwonen.
– Belangstellenden voor Personal Training & Small Group trainingen.
– Leerlingen uit onze reguliere groepen die willen versnellen.
– Groepen werknemers van bedrijven die beroepsmatig met geweld in aanraking kunnen komen.

Extra info
Een Intensive Course wordt steeds gepland op een vrijdag, zaterdag en zondag van twee opeenvolgende weken. Velen hoeven hierdoor maar twee vrije dagen op te nemen. Een andere planning, zoals vijfenhalve opeenvolgende dagen is in overleg mogelijk. Een minimum deelname van zes personen is nodig voor het doorgaan van een Intensive Course. Het maximum aantal deelnemers ligt rond veertien personen per instructeur. Er kunnen twee of meer Intensive Courses samenvallen. de groepen krijgen dan elk hun eigen instructeur. De docenten komen uit het instructeursteam van Krav Maga Noord-Holland. De examinator is een Krav Maga Global instructeur.

Diploma en levelpatch
Een officieel en internationaal gebruikt Krav Maga Global diploma en levelpatch worden bij succesvol afronden van de level test uitgereikt.

Kosten en wat ontvang je
‘Earlybirds’ betalen € 495,- bij inschrijving uiterlijk een maand vooraf. De normale prijs is € 525,- per deelnemer. Hiervoor krijg je:
– Veertig uur intensieve training verdeeld over vijf lesdagen.
– Een examen op de zesde dag.
– Krav Maga Global diploma en levelpatch bij succesvol afronden
– Officieel KMG trainingsshirt.
– Checklist van technieken tot en met je nieuw te behalen graduatie.
– Krav Maga Global DVD voor het betreffende level. In de DVD geeft Master Eyal Yanilov vele demonstraties en uitleg over elke techniek en variatie uit het Krav Maga Global curriculum voor dit level. Ideaal ter voorbereiding van de test of als naslagwerk.

Meer informatie via het contactformulier op de website, via info@kravmaga-alkmaar.nl of telefonisch bij Marco van Breemen, Krav Maga Noord-Holland, 06-47031667.

Inschrijven kan nu voor alle Intensive Courses op de volgende dagen
Aanmelden is nog mogelijk.

P1 tot en met P5
G1 tot en met G5:

Deel 1. Vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2019.
Deel 2. Vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni 2019.

De trainingslocatie voor P en G levels is Sporthal De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar. De trainingen zijn op de eerste vijf dagen van 8.00 tot 17.00 uur met een uur lunchpauze van 12.00 tot 13.00 uur. De laatste dag (training en test) is van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Train je bij een KMG school dan gaat deelnemen in overleg met je instructeur.
Als de periode je schikt kun je je aanmelding definitief maken en betalen via de volgende link: Aanmelden Intensive Course