Alkmaar, De Meent

Sportcomplex De Meent

Beginners/Instromers volwassenen

Dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20:15 uur.

De gemiddelde leeftijd in de beginnersgroep is steeds rond 30 jaar met enkelen van 20 en enkelen van 55 jaar. De beginnersgroep bestaat doorgaans voor 40% uit vrouwen van 25 tot 45 jaar. De leeftijdsopbouw bij de heren is niet veel anders. Leerlingen in deze groep trainen ook regelmatig in de ochtendgroep. Je traint in deze groep twee maal per week of onbeperkt. Beginners kunnen in Alkmaar De Meent het hele jaar instromen in deze groep. Trainen in deze groep kan goed gecombineerd worden met de trainingen in Alkmaar Jan Arentsz op maandag- en woensdagavond, Alkmaar ochtendgroep in De Hoornse Vaart op maandag en woensdagochtend of Heerhugowaard op woensdag- of vrijdagavond. Iedereen van zeventien jaar en ouder, met of zonder vechtsportervaring, kan zich aanmelden voor een eerste gratis proefles. De beginners groep traint gelijktijdig met de gevorderdengroep.


Gevorderden volwassenen

Dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.15 uur.

In de gevorderdengroep in Alkmaar De Meent trainen mannen en vrouwen van zeventien jaar en ouder op hun eigen niveau. De gevorderden trainen op dinsdagen en donderdagen apart. Je kunt in deze groep trainen na een P2 examen. Trainen in deze groep kan goed gecombineerd worden met de trainingen in Alkmaar Jan Arentsz op maandag- en woensdagavond, Alkmaar ochtendgroep in De Hoornse Vaart op maandag- en woensdagochtend of Heerhugowaard op woensdag- en vrijdagavond.


Kinderen 8-10 jaar

Donderdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Kinderen van deze leeftijden kunnen het hele jaar starten met een gratis proefles in deze groep. De groep bestaat voor de helft uit jongens en meisjes.


Junior 11-13 jaar

Donderdag van 18.00 tot 19.00 uur.

In deze groep trainen ongeveer twintig tieners met leeftijden tussen 11 en 13 jaar. De helft van de groep bestaat uit meisjes. Nieuwe leerlingen van 11 t/m 13 jaar oud kunnen in deze groep instromen. Zodra je 14 wordt stap je over naar de groep voor Tieners 14-16 jaar. Ook in de tienergroep worden leveltesten afgenomen.


Tieners 14-16 jaar

Donderdag van 18.00 tot 19.00 uur.

In deze groep trainen ongeveer acht tieners met leeftijden tussen 14 en 16 jaar. De helft van de groep bestaat uit meisjes. Nieuwe leerlingen van 14 t/m 16 jaar oud kunnen in deze groep instromen. Zodra je 17 wordt stap je over naar een groep voor Volwassenen. Ook in deze tienergroep worden leveltesten afgenomen.