Alkmaar Ochtendgroep

Sportcomplex De Hoornse Vaart,
Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar


Beginners en gevorderden volwassenen

Maandag- en woensdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur.

In de Alkmaar ochtendgroep trainen zowel mannen als vrouwen van zeventien jaar en ouder. Hun leeftijden variëren van 20 jaar tot 55 jaar. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar. Mensen met onregelmatige werktijden trainen in deze groep twee maal per week, of éénmaal per week in combinatie met een avondgroep. De meesten doen Krav Maga uit interesse of als sport. Sommigen hebben beroepsmatig met zelfverdediging/Krav Maga te maken. Beginners en gevorderden trainen samen in deze groep.

Trainen in deze groep kan goed gecombineerd worden met de trainingen in Alkmaar avondgroepen in De Meent of Jan Arentsz op maandag tot en met donderdag, Heiloo of Heerhugowaard op maandag, woensdag en vrijdagavond en Castricum op zaterdagochtend. Geïnteresseerden kunnen het hele jaar starten met een gratis proefles en instromen.

Omdat gemiste lessen bij ons binnen een maand vooraf al en een maand achteraf kosteloos kunnen worden ingehaald wisselt de samenstelling van deze ochtendgroep zeer regelmatig. Vrijwel alle deelnemers aan deze groep maken regelmatig gebruikt van deze extra gratis mogelijkheid om gemiste trainingen in te halen.