ANDRÉ MANNAART GASTTRAINER

Training André Mannaart

André Mannaart gaf al eerder een training  bij ons. Omdat de reacties op zijn vorige gasttraining zo positief waren, hebben we de viervoudig wereldkampioen kickboksen wederom uitgenodigd op onze Gradute & Expert-training. Op zondag 28 januari 2018 zal hij weer voor de groep staan.

Tijdens zijn actieve carrière heeft Mannaart gevochten tegen o.a. Ernesto Hoost en Ray Sefo. Tegenwoordig is André Mannaart de hoofdtrainer van de Amsterdamse Mejiro Gym. Waar hij faam verwierf als coach van o.a. Peter Aerts, Remy Bonjasky, Andy Souwer en vele anderen. Kortom: een kampioenentrainer. We gaan weer veel leren van André.

Leerlingen met level P4 en hoger zijn weer welkom om aan de training deel te nemen. De kosten bedragen een strip van de G&E strippenkaart of eenmalig € 15,00. Stuur een email naar info@kravmaga-alkmaar.nl als je meetrainen wilt.

Voor de training heb je nodig: een korte broek, T-shirt, scheen/wreefbeschermers, bokshandschoenen, tok en bitje. We trainen op blote voeten. Mocht je iets in jouw uitrusting missen, kun je dat bestellen via www.kravmaga-shop.nl