Belangrijk: nieuws over je abonnement in Corona-tijd!

Onze trainingen kunnen wij gedurende de geldende maatregelen van het RIVM en de overheid niet geven op onze KMNH-locaties. Dat maakt, dat ook wij creatief moeten zijn en denken in oplossingen. Wat kan wel?! De lessen waar jullie in april en mei voor zouden betalen, gaan niet door zolang de maatregelen niet zijn opgeheven. Omdat veel van onze kosten doorlopen en wij graag in staat willen blijven na de crisis weer te starten,  doen wij het volgende:

 

De trainingen

De komende tijd, voor zolang als nodig, kunnen jullie elke dag online LIVE trainingen volgen via een live-streamprogramma (Zoom) voor het hele gezin. Iedereen mag en kan meedoen. Omdat wij jou tijdens de training kunnen zien, geven wij ook direct feedback en wordt je techniek verbeterd. Lukt het je niet om in te loggen, neem dan even contact met ons op via Whatsapp dan helpen wij je verder. Kun je het eerste uurtje niet, maak dan gebruik van het tweede uur: wij geven twee keer per dag dezelfde training! De trainingen worden ruim van te voren aangekondigd, zodat jullie op tijd mee kunnen trainen.

 

Live-stream trainingsrooster

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
    18.00 – 18.45 uur   18.00 – 18.45 uur
19.00 – 19.45 uur 19.00 – 19.45 uur 19.00 – 19.45 uur 19.00 – 19.45 uur 19.00 – 19.45 uur
20.00 – 20.45 uur 20.00 – 20.45 uur   20.00 – 20.45 uur  

 

De nieuwe inlogcodes komen elke dag op Facebook, op de website onder het kopje ‘Nieuws & agenda’ en in de diverse whatsapp-groepen.

 

Jouw abonnement

Om eventuele zorgen over je abonnement weg te nemen verlagen wij de contributie van alle abonnementsvormen naar € 14,95 per maand. Voor dit bedrag kun je dus met het hele gezin live-streams volgen en samen trainen. Als je als gezin meerdere abonnementen hebt, dan betaal je dus slechts € 14,95 per maand! We bedanken iedereen die lid is gebleven. Jullie steunen ons en vergroten de kans dat wij na de crisis weer op de oude manier verder kunnen.

 

Voucher gratis seminar

Al onze bestaande leden ontvangen een voucher waarmee je recht hebt op een gratis seminar van 2,5 uur later in het jaar. Je hoeft hiervoor niets te doen, de uitnodiging volgt vanzelf!

Wij hopen – net zo hard als jullie – dat het van korte duur is. Het liefste zien wij elkaar natuurlijk in real life tijdens de trainingen!

 

Voor nu: blijf gezond, wees lief voor elkaar en kom lekker online trainen!