Castricum

Sportcentrum De Bloemen
De Bloemen 71, 1902 GT Castricum


Beginners/Instromers
volwassenen (17+)

Woensdag van 19.00 tot 20.15 uur en zaterdag van 9.00 tot 10.15 uur.

In de beginnersgroep in Castricum trainen mannen en vrouwen van zeventien jaar en ouder op hun eigen niveau. De beginners trainen tijdens hetzelfde lesuur apart van de gevorderden op woensdag en zaterdagen. Trainen in deze groep kan goed gecombineerd worden met de trainingen in Heemskerk op dinsdag- en donderdagavond, Beverwijk op dinsdag- en donderdagochtend of de trainingen in Heiloo op maandag- en vrijdagavond. Geïnteresseerden kunnen het hele jaar starten met een gratis proefles en instromen. Aanmelden voor een gratis proefles kan via deze link.


Gevorderden
volwassenen (17+)

Woensdag van 19.00 tot 20.15 uur en zaterdag van 9.00 tot 10.15 uur.

In de gevorderdengroep in Castricum trainen mannen en vrouwen van zeventien jaar en ouder op hun eigen niveau. Op woensdagen trainen de gevorderden apart, op zaterdagen trainen gevorderden samen met de beginners. Trainen in deze groep kan goed gecombineerd worden met de trainingen in Heemskerk op dinsdag- en donderdagavond, Beverwijk op dinsdag- en donderdagochtend of de trainingen in Heiloo op maandag- en vrijdagavond. Geïnteresseerden kunnen het hele jaar starten met een gratis proefles en instromen. Aanmelden voor een gratis proefles kan via deze link.


“Young”. Kinderen 8-10 jaar

Woensdag van 17.00 tot 18.00 uur.

In deze groep kunnen kinderen het hele jaar instromen. De lessen worden aangepast aan het vaardigheidsniveau van de kinderen.
Aanmelden voor een GRATIS PROEFLES kan met deze link.


“Junior”. Tieners 11-13 jaar

Woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.

In deze groep kunnen tieners van 11 tot en met 13 jaar het hele jaar starten. De lessen worden aangepast aan het vaardigheidsniveau van de leerlingen.
Aanmelden voor een GRATIS PROEFLES kan met deze link.


“Teenager”. Tieners 14-16 jaar

Woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.

In deze groep kunnen tieners van 14 tot en met 16 jaar het hele jaar starten. De lessen worden aangepast aan het vaardigheidsniveau van de leerlingen.
Aanmelden voor een GRATIS PROEFLES kan met deze link.