Covid update van 3 november 2020

Naar aanleiding van de vele vragen omtrent de trainingen even dit bericht. De nieuwste maatregelen en richtlijnen rondom Covid, zijn voor sporten nog niet helemaal duidelijk. Dit is wat we nu weten:

  • Alle trainingen voor deelnemers tot en met 17 jaar gaan op de normale manier door. Dit kan alleen zonder gebruik van kleedkamers. Met ziekteverschijnselen en/of met zieke huisgenoten kom je niet naar de trainingen.
  • Volwassenen van 18 jaar en ouder mogen trainen op 1.5 meter onderlinge afstanden. Ook hier geldt: met ziekteverschijnselen en/of met zieke huisgenoten kom je niet naar de trainingen. Omdat er voor groepslessen aanvullende voorwaarden zijn, passen wij onze lessen daarop aan.
  • De nieuwe regels gaan in op donderdag 5 november a.s. en duren in ieder geval twee weken. Vandaag, 4 november gaan alle lessen nog door zoals dat nu gebeurt.
  • Aan het eind van de middag (4 november) wordt door NOC*NSF bekend gemaakt wat we met de groepslessen mogen doen. Aan de hand daarvan maken we de nieuwe lesvorm voor volwassenen bekend. Zodra we meer weten dan informeren we je weer.

Blijf gezond, zorg voor jezelf en voor elkaar!

Team Krav Maga Noord-Holland