Extra trainingslocatie in Driehuis-IJmuiden

Na de zomervakantie verzorgt Krav Maga Noord-Holland ook Krav Maga trainingen voor volwassenen in Driehuis-IJmuiden.

De trainingen starten daar op zaterdag 9 september in de Waterloozaal, Waterloolaan 5 in Driehuis. De ligging van de zaal is optimaal tussen Driehuis en IJmuiden zodat we veel aanloop kunnen verwachten uit de beide plaatsen. Het is nieuw in deze regio om de échte Krav Maga te kunnen leren van een groot team van gediplomeerde instructeurs die hun kennis rechtstreeks van de bedenker van het systeem hebben ontvangen. Hun trainer Eyal Yanilov (https://en.wikipedia.org/wiki/Eyal_Yanilov) is ’s werelds hoogst gegradueerde Krav Maga instructeur en heeft het curriculum en de unieke leermethode geschreven. Ook is hij de persoon achter de wereldwijde verspreiding van het vecht- en zelfverdedigingsysteem.

Volwassenen van 17 jaar en ouder kunnen daar elke zaterdag trainen. Trainingstijden voor beginners/instromers en gevorderden zijn van 9.00 – 10.15 uur. De trainingen kunnen gecombineerd worden met die in Santpoort-Zuid op maandag en donderdag van 19.00 – 20.15 uur, in Haarlem op woensdag van 20.15 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.15 tot 11.30 uur. Of bijvoorbeeld met de ochtendgroep op dinsdag en donderdag van 9.00 – 10.15 uur in Beverwijk of de avondgroep in Heemskerk/Beverwijk op dinsdag en donderdag van 20.15 tot 21.30 uur.

De trainingen in Driehuis-IJmuiden zijn vooralsnog alleen op zaterdag wel of niet combineren met een tweede training op een andere locatie staat vrij. we streven er naar om volgend seizoen ook in Driehuis-IJmuiden twee maal per week lessen te geven.

Gemiste lessen kunnen binnen een maand vooraf en een maand achteraf kosteloos worden ingehaald op één van de 24 andere locaties.

Je kunt je nu inschrijven voor twee weken gratis proeflessen (vanaf september) via onderstaande link!
https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/