Gezocht: Ervaren, fitte vechtsporters met een passie voor lesgeven m/v

 • Ben jij of ken jij de vechtsporter die zijn/haar kennis van vechtsporten verder wil uitbreiden?
 • Toe aan een (nieuwe) uitdaging door Krav Maga-lessen te gaan geven?
 • Wil je ervaren of Krav Maga bij je past?
 • En vervolgens weten of jij geschikt bent voor de opleiding tot KMG Krav Maga Instructeur?

Geschikte kandidaten hebben tenminste drie jaar vechtsportervaring of vechtsporttraining met goede stoot- en trapvaardigheden. Of zij beoefenen al Krav Maga (Level P3).

Herken je je in dit profiel, dan zoeken wij jou!
Krav Maga Global – Nederland is op zoek naar vechtsporters, die geïnteresseerd zijn in de 24-daagse opleiding tot Civiel Krav Maga Instructeur. De bedoeling is om Krav Maga nog meer over verschillende locaties in Nederland te verspreiden. Daar hebben we de juiste mensen voor nodig.

 

Om te ontdekken of deze opleiding ook voor jou bedoeld is, verzorgen Marco van Breemen en Bram Lekkerkerker, hoofdinstructeurs van Krav Maga Noord-Holland een aantal eendaagse MASTERCLASSES. Tijdens deze Masterclass leer en ervaar je:

 • waar Krav Maga-technieken op zijn gebaseerd;
 • hoe snel je mensen Krav Maga kunt aanleren en onderhouden;
 • hoe efficiënt Krav Maga-technieken zijn;
 • de principals van KMG Krav Maga toepassen in steeds veranderende reality-based situaties.

Waar en wanneer zijn deze Masterclasses?

De Masterclasses worden door Marco & Bram in 2022 in de maanden april, mei en juni gegeven in drie delen van het land. Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers uit provincies waar nog plaats is voor nieuwe KMG Krav Maga-scholen.

 • Noord Nederland – Leeuwarden
 • Midden Nederland – Apeldoorn
 • Zuid Nederland – Roermond

Na het voltooien van de opleiding start je in overleg als zelfstandig eigenaar een Krav Maga-school of geef je les voor een al bestaande sportschool.

Informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze Masterclass door een mail met korte motivatie te sturen aan marco@kravmaga-noordholland.nl . Wil je eerst meer weten, kun je altijd bellen met Marco van Breemen: 06-47031667. Ben je wel geïnteresseerd en kun je (nog) niet? Stuur dan toch een e-mail dan informeren wij je op tijd voor de volgende Masterclass en/of Instructeursopleiding.

 

Wat is Krav Maga?

KMG Krav Maga is het snelgroeiende systeem van vechten en zelfverdediging. Het systeem is ontwikkeld in Israël en verspreidt zich snel over onze globe. Krav Maga is geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, kind of volwassen, fit of minder fit. Het maakt niet uit hoe je begint. Daardoor zijn onze klassen goed gevuld.

 

De opleiding tot KMG Krav Maga-instructeur

De opleiding bestaat uit drie blokken, verdeeld over 24 dagen. De eerstvolgende opleiding start al september 2022.

Examen en vervolg

De opleiding wordt afgesloten met een technisch examen en een lesgeef-examen. Slaag je voor beide, dan ben je KMG Krav Maga-instructeur. Je bent dan aangesloten bij KMG – Nederland. Voordeel van deze aansluiting is dat je jaarlijks twaalf trainingsdagen krijgt aangeboden om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden. Ook krijg je online toegang tot de Instructeurs sectie van MaxKravMaga: een bibliotheek met video’s van technieken en hun kenmerken.

Verdere informatie over de opleiding is te verkrijgen via de penningmeester van Krav Maga Global  – Nederland door te e-mailen aan marco@kravmaga-noordholland.nl of bellen met Marco van Breemen op 06-47031667.

Wel geïnteresseerd maar nu niet mogelijk?
Stuur dan toch een e-mail dan informeren wij je op tijd voor de volgende Masterclass en/of Instructeursopleiding.