Goed nieuws: Buitentrainingen m.i.v. 30 januari 2021!

Nu er besloten is de ‘Lock down’ te verlengen tot in ieder geval 9 februari 2021, zijn wij opnieuw creatief met het organiseren van onze trainingen. Wij bieden, naast elke avond een livestream, m.i.v. 30 januari a.s. buitentrainingen aan op vier locaties! Dit om zoveel mogelijk aan jullie behoefte aan trainingen, fit zijn en fit blijven tegemoet te komen. Wij trainen volgens alle opgelegde richtlijnen van het RIVM. Per deelnemende gemeente is ons officieel toestemming verleend voor het geven van deze buitentrainingen. En: de contributie blijft voor februari ook het gereduceerde tarief.

Hoe ziet de aanpassing eruit?

Vanaf zaterdag 30 januari 2021 en zolang als nodig gaan wij op beperkte schaal buiten sporten. Omdat het weer en de verlichting nu meer een rol spelen dan in de zomer, geven we dit keer de buiten trainingen op zaterdagochtenden. Kinderen en tieners tot 18 jaar mogen in de buitenlucht samen sporten, zoals dat binnen ook gedaan werd. Volwassenen van 18 jaar en ouder trainen buiten op ruime onderlinge afstanden. Volwassenen bieden wij – naast Krav Maga oefeningen – ook  oefeningen met eigen lichaamsgewicht en andere gevarieerde oefeningen aan.

De buitentrainingen zijn op de volgende locaties:

  • Alkmaar, in het park achter het Jan Arentsz College, Mandenmakerstraat 11.
  • Haarlem, op het sportveld tegenover de ijsbaan. De ingang is in de Haringstraat.
  • Heemskerk, sportveld voor de Sportbox, Plesmanweg 450.
  • Hoorn, op en om het terrein van Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a.

Al onze leden uit de omliggende plaatsen zijn uiteraard ook van harte welkom om mee te doen op één van deze locaties!

Voor wie?

  • Volwassenen van 18 jaar en ouder. En tieners uit de groep 14 – 16 jaar kunnen ook meedoen. De trainingstijden voor deze groep zijn van 9.00 tot 10.15 uur.
  • Kinderen en tieners van 8 – 10 jaar en 11 – 17 jaar. Deze twee groepen trainen tegelijk maar apart van 10.30 tot 11.30 uur.

AANMELDEN

Belangrijk: Aanmelden voor deze trainingen gaat weer via de Agenda op de website of via het Rooster in de SportBit app.

Doe je mee? Dit heb je nodig:

Houd rekening met weersomstandigheden. Een jasje, dat wind en regen tegenhoudt, heeft de voorkeur. Ook een beanie of ander soort muts is vaak prettig. Neem altijd iets te drinken mee. Kinderen en tieners kunnen al hun beschermers meenemen en vooral ook hun bokshandschoenen! Het KM tenue is nu buiten niet verplicht. Mis je nog trainingskleding of -bescherming kijk in onze webshop en bestel op tijd.

Online-trainingen via Live-stream blijven

De vijf online trainingen op de doordeweekse avonden blijven. Nog steeds zijn alle leden welkom om deel te nemen in een dagelijkse live-stream training.  De trainingen zijn te volgen op:

  • maandag en vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur
  • dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur en
  • woensdag van 18.00 tot 19.00 uur
  • een aanmeldlink en code worden dagelijks verspreid via SportBit

Aanmelden voor Livestreams gaat via de “Agenda” op de website of het “Rooster” in de SportBit app. De Livestream-link kan vanaf een half uur voor aanvang worden geopend in de app of via de “Agenda” op onze website als je een laptop of PC gebruikt.

Materialen lenen t.b.v. de livestreams!

Al onze materialen zoals messen, stokken en stootkussens zijn nog steeds te leen voor wie gaat meedoen aan de livestreams met een huisgenoot. Wil je iets lenen en ophalen in Heiloo dan kun je het beste een afspraak maken via email aan info@kravmaga-noordholland.nl of het contactformulier op de website. Als ophalen niet lukt, laat het ons dan ook weten, mogelijk hebben we daar een oplossing voor.

Tot slot:

Wij maken er het beste van: sporten en bewegen is gezond voor iedereen! Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en elkaar.