GRATIS proeflessen bij Krav Maga Noord-Holland!

Waar voor je geld: goede, leuke lessen, flexibele trainingstijden en twee weken gratis proeflessen.

Zou jij willen leren hoe je jezelf het beste kunt verdedigen? Misschien ben je zelfs weleens in een situatie terecht gekomen, waarin dat nodig was. Hoe zou het zijn als je dan ook meteen je conditie verbetert? Of meer zelfvertrouwen opbouwt? Of heb je aan vechtsport gedaan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een andere vechtsport? Herken je dat, dat je wilt gaan sporten en er toch niet aan begint? Of dat je voor een proefles meteen al moet betalen, een jaarlidmaatschap moet afsluiten, wat ervoor zorgt dat je er maar niet aan begint?

Krav Maga Noord-Holland doet het anders! Kom trainen bij Krav Maga Noord-Holland en ervaar het zelf. Bij ons krijg je meer, voor minder geld en zijn jouw eerste twee weken training altijd gratis. Wij geven op 24 locaties met veel plezier en enthousiasme Krav Maga-lessen.

De groepen zijn onderverdeeld in:

 • “Young”, voor kinderen van 8 – 10 jaar;
 • “Junior”, voor tieners van 11 – 13 jaar;
 • “Teenager”, voor tieners van 14 – 16 jaar;
 • en volwassenen vanaf 17 jaar.

Meld je nu aan voor twee weken gratis proeflessen. Nieuwe beginnersgroepen starten in de eerste week van september.
https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/

Jouw vorderingen in Krav Maga staan voor ons voorop. Dat merk je aan onze lessen en zeker ook aan onze instructeurs. Zij zijn door de besten ter wereld opgeleid en worden steeds weer bijgeschoold.

Krav Maga is een vecht- en zelfverdediging systeem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger. Het wordt wereldwijd geleerd aan strijdkrachtonderdelen, speciale eenheden, politie, beveiliging en aan burgers. De technieken zijn zowel door mannen als vrouwen uitvoerbaar. De technieken focussen in het algemeen op het trainen van cursisten onder omstandigheden die real-life scenario’s benaderen. De kenmerken van Krav Maga technieken zijn:

 • het is gebaseerd op natuurlijke en instinctieve reacties;
 • daardoor door iedereen snel aan te leren en makkelijk te onderhouden;
 • het is effectief en efficiënt;
 • in de praktijk uitvoerig getest op straat en in oorlogssituaties.

Krav Maga Noord-Holland is vanwege zijn hoogste kwaliteit lessen en enthousiaste instructeurs inmiddels uitgegroeid tot de grootste Krav Maga-school ter wereld. Zo kunnen kinderen en tieners al op dertien plaatsen bij ons trainen. Volwassen zelfs al op 24 plaatsen. Wij geven zes dagen per week les. Vijf keer per week ’s avonds en vijf keer per week ’s morgens.

Wanneer je 70% van alle lessen volgt, kun je meedoen aan de leveltesten. Natuurlijk zien wij je liever veel vaker trainen. Voor alle Krav Maga-abonnementen geldt daarom:

 • Gemiste lessen kun je binnen een maand vooraf of achteraf kosteloos inhalen op een andere tijd of locatie.
 • Je kunt alle 24 locaties met elkaar combineren.
 • Wij vragen geen inschrijfgeld.
 • Wij hebben geen opzegtermijn, alleen de dan lopende maand betaal je nog als je opzegt.

Meld je snel aan en twee weken gratis proeflessen! De nieuwe groepen starten al in september.
https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/