KRAV MAGA IN HOOFDDORP

Krav Maga Noord-Holland is trots om wederom een nieuwe locatie te kunnen presenteren. Vanaf donderdag 2 februari 2017 is er ook Krav Maga in Hoofddorp gegeven door de grootste Krav Maga-school van Europa. In het nieuwe jaar wordt er op maandag en donderdag lesgegeven in De Veste.
Bij Krav Maga Noord-Holland betalen leden 42 euro per maand voor twee trainingen per week, van elk 75 minuten. Mocht je een training moeten missen, kun je die binnen een maand vooraf of achteraf kosteloos inhalen op een andere locatie.
We geven op bijna twintig locaties in Noord-Holland les (waaronder in Heemstede, Haarlem en Santpoort-Zuid), verspreid over zes dagen per week, zowel in de avond als ochtend. Er is daardoor altijd een mogelijkheid om een gemiste les over te doen. Mocht je zo enthousiast zijn en geen training willen missen? Voor 56 euro hebben we een onbeperkt abonnement. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je gratis parkeren bij alle trainingslocaties.
In onze lessen komt niet alleen zelfverdediging aan bod. Juist de compleetheid van het KMG-systeem maakt het zo effectief, daarom maken ook Combat & Fighting en Third Party Protection deel uit van ons trainingsprogramma. Zo blijven de trainingen verrassend en vernieuwend. En zijn ze geschikt voor iedereen met een vechtsportachtergrond, maar ook voor de pure beginner.
Krav Maga Noord-Holland is de grootste Krav Maga-school van Europa met ruim duizend actieve leden en is onderdeel van Krav Maga Global. De organisatie van Eyal Yanilov, de hoogst gegradueerde instructeur ter wereld, die alle technieken tot in de puntjes heeft geperfectioneerd en het systeem wereldwijd bekend heeft gemaakt. Als je de beste wilt zijn, moet je trainen bij de beste. Al onze instructeurs zijn opgeleid door het internationale trainers-corps van de Master 3 en deze vergaarde kennis wordt up-to-date gehouden door regelmatige instructeurstrainingen.
De lessen worden op de maandagavond en donderdagavond om 19.00 uur gegeven in de grote sportzaal van De Veste, Schuilenburg 3, Hoofddorp. Nieuwsgierig geworden naar Krav Maga in Hoofddorp? Je kunt je opgeven via de link voor een proefles.