Krav Maga NH in Harlingen en Franeker

Soms komt iets zomaar op je pad.

Onze topinstructeur Jordy verhuist van Hoorn naar Friesland
en geeft aan graag les voor ons te willen geven maar de afstanden worden te groot. Dan maar zelf leslocaties openen in Steenwijk en Emmeloord op ma, di, wo en do. We zullen hem missen en wensen hem veel succes.

Dan komt er een vraag van Theresa / Redselfdefence
Kunnen jullie voor mijn leerlingen de Krav Maga trainingen in Franeker en Harlingen na de zomervakantie voortzetten, mijn agenda is te vol?
Krav Maga trainen en er dan mee moeten stoppen omdat er geen instructeur is vindt niemand leuk zo dachten wij. Dus even puzzelen met afstanden en reistijden. Als we nu iets vroeger starten dan zijn we ook weer niet zo laat thuis. Kees Jan woont ook niet ver van Harlingen of Franeker en Jordy geeft geen lessen op vrijdag. De puzzelt past in elkaar.

Goed nieuws voor de Krav Maga leerlingen en geïnteresseerden uit Harlingen, Franeker en omgeving.
We starten op woensdag 28 augustus en vrijdag 30 augustus met Krav Maga trainingen in Harlingen en Franeker. Op woensdagen geven Kees Jan, Bram en Marco om beurten de lessen in Harlingen en Jordy zal zoveel mogelijk op vrijdagen in Franeker zijn.  De adressen zijn hetzelfde als die eerder al gebruikt werden door Theresa de tijden zijn iets vroeger. Op woensdag trainen we van 19.00 tot 20.15 uur in MFC Het Vierkant, Johan van Oldenbarneveltstraat 2 in Harlingen en op vrijdag van 19.30 tot 20.45 uur in Sporthal De Trije, Jan Rodenhuisplein 3 in Franeker.

Gratis proefles?
Lijkt het je leuk om in Harlingen en/of Franeker mee te doen met onze Krav Maga trainingen meld je dan aan voor gratis proeflessen.