Krav Maga Noord-Holland komt naar Haarlem

Krav Maga Noord-Holland presenteert met gepaste trots Haarlem als nieuwste trainingslocatie. Vanaf 31 augustus 2016 geven we twee keer per week les in Gymzaal Werfstraat. Je kunt je nu opgeven voor een gratis proefles.

In onze lessen komt niet alleen zelfverdediging aan bod. Juist de compleetheid van het KMG-systeem maakt het zo effectief, dus maken ook combat & fighting en third party protection deel uit van ons trainingsprogramma. Zo blijven de trainingen verrassend. En zijn ze geschikt voor iedereen met een vechtsportachtergrond, maar ook voor de pure beginner.

Bij Krav Maga Noord-Holland betalen leden 42 euro per maand voor twee trainingen per week. Mocht je een training moeten missen, kun je die altijd binnen een maand kosteloos op een andere locatie inhalen. We geven op bijna twintig locaties verspreid over zes dagen les in Noord-Holland, dus er is altijd een mogelijkheid om deze les over te doen. Mocht je zo enthousiast zijn en geen training willen missen? Voor 56 euro hebben we ook een onbeperkt abonnement. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je gratis parkeren bij alle trainingslocaties.

Krav Maga Noord-Holland is de grootste Krav Maga-school van Europa met ruim duizend leden en is aangesloten bij Krav Maga Global. Deze organisatie wordt geleid door Eyal Yanilov, de hoogst gegradueerde instructeur ter wereld, die alle technieken tot in de puntjes heeft geperfectioneerd. Als je de beste wilt zijn, moet je trainen bij de beste. Al onze instructeurs zijn opgeleid door het internationale trainerscorps van de Master 3 en deze vergaarde kennis wordt up-to-date gehouden door regelmatige instructeurstrainingen.

De lessen van een uur en een kwartier worden op de woensdagavond en zaterdagochtend gegeven in gymzaal Werfstraat 6 in Haarlem. Ben je nieuwsgierig naar Krav Maga Noord-Holland? Je kunt je opgeven via de link voor een proefles.

https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/