Nieuw! Krav Maga voor kinderen en tieners in Hoofddorp

Kinderen en tieners uit HOOFDDORP (en omgeving) kunnen zich nu aanmelden voor twee gratis proeflessen Krav Maga in Hoofddorp.
Vanaf maandag 4 september 2017 verzorgt Krav Maga Noord-Holland ook trainingen voor deze groepen. In De Veste, Schuilenburg 3 start ’s werelds grootste en meest professionele Krav Maga-school met trainingen Krav Maga voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar en voor tieners van 11 tot en met 13 en 14 tot en met 16 jaar.

De wekelijkse trainingen zijn speciaal toegespitst op deze doelgroepen. De groep kinderen van 8 tot en met 10 jaar traint op de maandag van 17.00 tot 17.45 uur. De twee tienergroepen beginnen om 17.45 uur en trainen een kwartiertje langer tot 18.45 uur.

Eerder al zijn we zeer succesvol gestart met trainingen voor deze groepen in andere plaatsen waaronder Heemstede. Wanneer trainingen gemist worden kunnen ze binnen een maand vooraf en achteraf kosteloos worden ingehaald op een andere locatie.

Kun je niet wachten tot de lessen beginnen? Je kunt je via onderstaande link nu al opgeven voor twee gratis proeflessen!

https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/