Krav Maga Workshop in Amsterdam Zuidoost

Krav Maga Noord-Holland nodigt iedereen van 17 jaar en ouder uit om in Amsterdam Zuidoost een introductie workshop Krav Maga te volgen. Marco van Breemen en Bram Lekkerkerker, hoofdinstructeurs van Krav Maga Noord-Holland, geven deze workshop.

Wanneer?

Zaterdagochtend 18 november van 9.00 tot 11.30 uur.

Waar?

Gymzaal Holendrecht, Holendrechtplein 41, 1106 LP Amsterdam Zuidoost

Voor wie?

De workshop is voor volwassen mannen en vrouwen van 17 jaar en ouder. Er is geen kennis of vaardigheid in vechtsport nodig. Je maakt in deze workshop kennis met het Israëlische vecht- en zelfverdedigingssysteem. Je leert vecht- en zelfverdedigingstechnieken tegen de meest voorkomende vormen van geweld.

Meedoen en aanmelden?

Meedoen kan voor slechts € 5,-. Leden van Krav Maga Noord-Holland doen gratis mee. Betalen kan ter plaatse.
Wat je nodig hebt bij de workshop zijn (schone) zaalsportschoenen, een lange sportbroek en een T-shirt. Vooraf aanmelden is wel nodig. Dat kan via het contactformulier op de website: www.kravmaga-noordholland.nl of email aan info@kravmaga-alkmaar.nl of door te bellen met 06-47031667.

Meer over Krav Maga:
Krav Maga is Hebreeuws voor contactgevecht. Het is een vecht- en zelfverdedigingsysteem ontwikkeld in het Israëlische leger. De voornaamste kenmerken zijn:

  • gebaseerd op instinctieve reacties;
  • snel aan te leren en makkelijk te onderhouden;
  • effectief en efficiënt;
  • getest op straat en in oorlogssituaties.

Naast de technieken, wordt er in de reguliere lessen een goede work-out voor cardio en kracht gegeven.

Krav Maga Noord-Holland
Onze school is de grootste aanbieder van Krav Maga-lessen buiten Israël. Onze instructeurs zijn opgeleid door Eyal Yanilov en zijn Global Instructor Team. Eyal is de hoogst gegradueerde Krav Maga-instructeur ter wereld en de bron van de slimme leermethode in het systeem. Krav Maga Noord-Holland is aangesloten bij zijn internationale organisatie Krav Maga Global: hét keurmerk voor kwalitatief goede lessen en technieken. Meer informatie over Krav Maga of over onze lessen vind je op  www.kravmaga-noordholland.nl.