MAANDAG 11 MEI 2020: LIVE-STREAM OM 19.45 UUR

Zoals eerder aangekondigd kunnen volwassenen vanaf vandaag ook buiten trainen. Helaas hebben we op veel locaties nog geen toestemming om te starten. Gemeentelijke noodverordeningen moeten worden aangepast. We hebben nu het voornemen om vanaf woensdag 13 mei op diverse locaties te starten. Uiteraard eerst alleen op de locaties waar we nog voldoende leden hebben om direct te starten. Meer nieuws over trainingen voor volwassenen volgt morgen en woensdag. De trainingen voor kinderen en jongeren gaan wel door zoals we die sinds 29 april 2020 weer gestart zijn.

Voor vandaag (11 mei) hebben we daarom voor de zevenendertigste keer een live-stream. De les begint om 19:45 uur. De trainingstijd zal ongeveer 45 minuten bedragen. Er is ook vandaag slechts één live-stream omdat instructeurs Jan en Ramon de trainingen voor de jeugd en tieners hervatten.

Als je feedback wilt op de uitvoering van je technieken zorg dan dat je zichtbaar bent terwijl je bezig bent. Het is mogelijkheid om tijdens de les d.m.v. chat vragen te stellen zodat we onze instructies daarop aan kunnen passen. Na de les kan kun je ook via je speaker vragen stellen. Ook daarvoor moet je je camera/webcam aan hebben staan.

Je kunt de training in je eentje volgen, maar leuker en leerzamer is het natuurlijk met meerdere gezinsleden! Haal gerust iemand uit het gezin erbij. IEDEREEN kan meedoen. Mooie kans om anderen eens kennis te laten maken met jouw sport!

Benodigdheden:

  • Fles water;
  • Bokshandschoenen;
  • Een lepel.

Hieronder tref je de weblink voor de trainingen aan om mee te kunnen doen via de browser op je laptop of tablet.

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt dus kom op tijd!

Je kunt ook de app downloaden en via de app inloggen. Dit is in ieder geval nodig als je via je telefoon wil meedoen.

We wensen je veel plezier!


Topic: Krav Maga Training op maandag 11 mei 2020 om 19.45 uur.
https://zoom.us/j/95762241289?pwd=WmZpU0w1OFJ3ckdhN3FJSmlWVXB2UT09

Meeting ID: 957 6224 1289
Password: 014253