Nieuw: Krav Maga lessen voor tieners in Grootebroek

Krav Maga Noord-Holland start vanaf dinsdag 18 augustus 2015 met een wekelijkse Krav Maga training voor tieners in Grootebroek. De trainingen zijn op dinsdagen van 17.45 tot 18.45 uur en zijn bedoeld voor tieners van 12-16 jaar, jongens en meiden met of zonder vechtsportervaring. De lessen worden gegeven in Gymzaal “De Oostersluis” Stetse 26a, Grootebroek. Voor de tieners start er een cursus Krav Maga Teenage Practitioner level 1. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles via https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/

Krav Maga
Krav Maga is een Israëlisch vecht- en zelfverdedigingssysteem voor iedereen. Bij KMG Krav Maga leer je, onder andere, je staande te houden in en weg te komen uit een confrontatie met fysiek geweld. Krav Maga biedt realistische oplossingen voor alle vormen van geweld. Zo houdt Krav Maga rekening met de gevolgen van stress in het lichaam op het moment dat de bedreiging of aanval plaatsvindt. De technieken zijn gebaseerd op instinctieve reacties en daardoor snel aan te leren. Realistische zelfverdediging houdt ook in dat de leerlingen leren om te gaan met meerdere tegenstanders te gelijk. De geleerde vaardigheden worden elke zes maanden getest, waarbij de leerling een hogere gradatie kan halen. Er zijn in totaal achttien gradaties te behalen.

Krav Maga Noord-Holland
Krav Maga Noord-Holland is dé school die Krav Maga bekend heeft gemaakt in Noord-Holland. Zij geven groepslessen aan Kinderen, Tieners en Volwassenen in steeds meer plaatsen in Noord-Holland. Krav Maga Noord-Holland is met 1000 leden en twintig gecertificeerde instructeurs de grootste Krav Maga-school in Europa. De twintig instructeurs zijn opgeleid door Eyal Yanilov en het Global Instructor Team van Krav Maga Global (KMG) uit Israël.