NIEUW: SPECIFIC INTENSIVE COURSE

Krav Maga Noord-Holland introduceert Krav Maga Specific Intensive Course (SPIC).
Heb je weleens een Krav Maga seminar gevolgd en ervaren dat je vaker, langer en met meer persoonlijke aandacht en instructie had willen oefenen op de technieken?
Of herken je het dat jouw belangstelling specifiek uitgaat naar technieken met een speciaal thema, zoals vuurwapens, grondtechnieken, steekwapens, combat mindset en sparring?
Wat zou het je opleveren, als je dat drie dagen lang, acht uur per dag met volledige focus en directe feedback gaat trainen? In een kleine groep en veel persoonlijke aandacht?

In een Specific Intensive Course train je drie dagen lang op varianten van problemen en oplossingen met een vast thema. Je leert en traint gedurende drie dagen, acht uur per dag, systematisch diverse problemen die met het gekozen thema te maken hebben succesvol op te lossen. In een SPIC krijg je instructie van de Krav Maga top van Nederland, nl. het instructeursteam van Krav Maga Noord-Holland én van gastdocenten uit binnen- en buitenland.

Ook voor jou?
Krav Maga Specific Intensive Courses zijn zeer geschikt voor:
– Groepen werknemers van bedrijven die beroepsmatig met geweld in aanraking kunnen komen.
– Ervaren vechtsporters met belangstelling voor Krav Maga.
– Belangstellenden voor Personal Training & Small Group trainingen tegen een lager tarief.
– Beginners in Krav Maga die in korte tijd vaardigheden met een specifiek thema willen leren.
– Iedereen met belangstelling voor Krav Maga, zelfverdediging en gevechtstechnieken, die de reguliere trainingen niet kunnen bijwonen.
– Leerlingen uit reguliere groepen die willen versnellen.

Houd rekening met intensieve trainingen. Drie dagen wordt er acht uur per dag getraind op de technieken uit één subgroep. Er wordt fysiek veel van de deelnemers verwacht. De derde dag worden de deelnemers onderworpen aan een stress-test. De totale duur van een Specific Intensive Course is 24 uur verdeeld over drie dagen.

Wanneer en waar?
Onze eerstvolgende SPIC wordt gegeven op 17, 18 en 19 mei 2019 in gymzaal Yellowstone, Yellowstone 4 Purmerend en heeft als thema “Gun en Long Rifle Threats”. Je traint de correcte technieken tegen bedreigingen met een handvuurwapen of Long Rifle met variaties in afstanden, richtingen, hoogtes. En in verschillende situaties, zoals bij beroving, gijzeling of “third party protection”. Het gaat hier om een lijst aan technieken uit de KMG curriculum voor de vijf gevorderden levels G1 t/m G5 en de expert levels E1 en E2. Deelnemen aan deze Course is mogelijk voor iedereen ouder dan 17 jaar met of zonder ervaring in Krav Maga of vechtsporten.

Waarom een SPIC?
Diverse thema’s worden op deze manier beter en uitgebreider behandeld dan in een kortdurend seminar. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ruim tijd voor aanwijzingen en verbeteringen. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit; daarom is er beperkt plaats in een SPIC.

Wat zijn de kosten?
De prijs voor een driedaagse Specific Intensive Course is nu nog € 295,- per deelnemer. Hiervoor krijg je:
– 24 uur intensieve training verdeeld over drie lesdagen.
– Krav Maga Global deelnamecertificaat.
– Officieel KMG dry fit trainingsshirt.
– Checklist van de te behandelen technieken.

Aanmelden:
Je kunt je opgeven voor de SPIC van 17, 18 en 19 mei 2019 via onderstaande link naar onze webshop.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan met deze link!

Meer informatie is aan te vragen via het contactformulier op de website, via info@kravmaga-alkmaar.nl of telefonisch bij Marco van Breemen, Krav Maga Noord-Holland, 06-47031667.