Nieuwe Kettlebell Basiscursus op 18 maart in Castricum

Wil je je nog opgeven voor de basiscursus kettlebell op 18 maart in Castricum? We hebben nog ruimte voor enkele deelnemers. Start jouw ultimate kettlebell workout met de juiste technieken voor een optimaal resultaat en schrijf je nu in.

De training is pas echt effectief als je de juiste technieken gebruikt. Tijdens de cursus leer je verschillende basistechnieken en hoe je verantwoord omgaat met een kettlebell. Trainen met kettlebell is een van de meest effectieve, zo niet de effectiefste, manier van trainen. Wat jouw trainingsdoel ook is: na de cursus kun je zelf thuis oefenen met de gewichten.

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Hoe beter en veiliger de techniek die je gebruikt, hoe effectiever jouw training is. Deze vorm van training kan ervoor zorgen dat je al je doelen in korte tijd bereikt.

Niet voor niets werken de kettlebelltrainers van Krav Maga Noord-Holland met de methode van StrongFirst: dé toonaangevende organisatie van Pavel Tsatsouline op het gebied van kettlebells.

De cursus wordt op zaterdag 18 maart 2017 van 10.00 tot 13.00 uur gegeven in Sportcentrum “De Bloemen”, de Bloemen 71 in Castricum. De kosten bedragen € 35,00 voor de cursus. Doel van de cursus is dat je thuis zelf gaat trainen met de kennis die wij je geven. Zonder kettlebell kan dat niet. Je neemt daarom je eigen kettlebell mee of je koopt ‘m bij ons. Heren gebruiken 16 of 20 kg, dames 8 of 12 kg.

Inschrijven kan via het contactformulier of met een email aan info@kravmaga-alkmaar.nl