Nieuwe Trainingslocatie in Santpoort-Zuid

Na de zomervakantie, vanaf 18 augustus 2014 openen we een nieuwe trainingslocatie in Santpoort-Zuid. We starten daar met een nieuwe beginnersgroep. De lessen worden gegeven in de nieuwe gymzaal ’t Gymhuys in de Bloemendaalsestraatweg 205, 2082 GE, Santpoort-Zuid. Voor volwassenen van 17 jaar en ouder start een nieuwe cursus KMG Krav Maga Practitioner level 1. Krav Maga is geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen, burgers en beroeps. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles.
De lessen worden twee maal per week gegeven. Op maandag en woensdag van 19.00 tot 20.15 uur. Een combinatie met andere beginnersgroepen op andere dagen in andere trainingslocaties van Krav Maga Noord-Holland is ook mogelijk. Andere trainingslocaties, -dagen en -tijden zijn te vinden Lesinfo > Locaties en tijden.

Altijd gratis proefles!
Krav Maga Noord-Holland geeft altijd een gratis proefles, zodat je kunt ervaren wat KMG Krav Maga is. Na deze les krijg je een inschrijvingsformulier en wordt je lid van Krav Maga Noord-Holland. Om zeker te zijn van een plaats in de trainingsgroep kun je je nu al opgeven.

Wil je meer informatie, dan kun je bellen met 06-47031667 of een e-mail sturen aan: info@kravmaga-alkmaar.nl.