Nu aanmelden voor een Krav Maga beginnersgroep

Wil je starten met Krav Maga? Nu is het moment om je aan te melden voor een nieuwe groep.

We geven les volgens een eigen methodiek.
Bij Krav Maga Noord-Holland starten we steeds met een Krav Maga Practitioner Level 1 cursus in februari en september. Een cursus bestaat uit een reeks van 42 lessen. De lessen worden tweemaal per week gegeven en na vijf maanden afgerond met een test. Deelnemen aan de test kan wanneer je tenminste 30 van de 42 lessen hebt gevolgd. De groepen die starten in februari, worden getest in juni. De groepen gestart in september, worden getest in januari. Na de Practitioner Level 1 cursus kun je doortrainen in een gevorderdengroep. We vinden het belangrijk dat je als beginner zoveel mogelijk lessen volgt. Je kunt daarom gemiste lessen binnen een maand kosteloos inhalen op een andere tijd of locatie.

De 42 lessen in de beginnersgroep zijn een eerste kennismaking met Krav Maga en bevatten een aantal typische Krav Maga basistechnieken tegen de meest voorkomende problemen in verschillende stadia in een confrontatie met fysiek geweld. In een les leer je vaak iets nieuws gecombineerd met een al bekende techniek. Soms oefen je een al bekende techniek met een nieuwe toepassing. Alle lessen staan op zich en zijn geschikt als eerste Gratis Proefles. Je kunt hierdoor op elk moment van de reeks instromen. Voor leerlingen die later instromen en leerlingen die – om welke reden dan ook – niet aan 30 lessen komen in juni of januari, nemen we steeds drie maanden later, in april en november een test af. Dit gebeurt dan op een centrale plaats op één van onze trainingslocaties.

Hoewel je het hele jaar door de cursus kunt starten en afronden kiezen de meeste beginners er voor om te starten in januari/februari of na de zomervakantie.