Ochtendgroep Krav Maga in Krommenie

Al enige tijd wordt ons gevraagd of we ook ’s morgens lessen willen geven in de Zaanstreek. Handig voor mensen met wisselende werktijden. Zo kunnen  zij de lessen afhankelijk van hun rooster soms ’s morgens en soms ’s avonds volgen. Deze formule werkt in Alkmaar al drie jaar uitstekend. Cursisten van Krav Maga Noord-Holland kunnen hun gemiste lessen dezelfde maand kosteloos inhalen op een andere tijd of locatie. Met een extra ochtendgroep in Krommenie krijgen de leerlingen er twee nieuwe trainingstijden bij.

Bij voldoende belangstelling starten we op dinsdag 4 februari een nieuwe groep Krav Maga Practitioner Level 1. Deze groep traint vanaf dan elke dinsdag en donderdag om 9.00 uur. De groep gaat dan gelijk op met de nieuwe avondgroepen op alle locaties en met de nieuwe ochtendgroep in Alkmaar.

Heb  je belangstelling voor 1 of 2 Krav Maga trainingen in de Ochtendgroep in Krommenie? Eventueel in combinatie met een avondgroep laat dan je naam en emailadres achter via info@kravmaga-alkmaar.nl.