Online inschrijfformulier

Online inschrijfformulier

Ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van de huisregels en algemene voorwaarden van Krav Maga Noord-Holland en akkoord te gaan met de inhoud ervan. Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan Krav Maga Noord-Holland om van zijn/haar hieronder genoemde IBAN het aangegeven bedrag maandelijks af te schrijven als contributie.

Ondergetekende verklaart zich akkoord met de volgende regels:

 • Ondergetekende heeft 56 dagen (8 weken) de tijd om zijn/haar bankkantoor de opdracht te geven het bedrag terug te boeken als hij/zij het niet eens is met de afschrijving.
 • Eenmalige machtigingen kunnen niet worden ingetrokken.
 • De machtiging kan door ondergetekende uitsluitend schriftelijk (per e-mail) bij Krav Maga Noord-Holland worden ingetrokken.
 • Het lesgeld wordt steeds per de 24e van de maand afgeschreven.

 

 

Welkom bij Krav Maga Noord-Holland! Leuk dat je lid wordt.

Welk abonnement past bij jou?

 • Ons advies aan volwassenen is; kies voor het standaardabonnement. Uit jarenlange ervaring weten wij dat je bij twee keer per week trainen Krav Maga snel kunt aanleren. Bij één keer per week trainen, duurt het gewoon wat langer.
 • Je kunt met jouw abonnement op alle KMNH-locaties trainen. Elke week kun je locaties met elkaar combineren. Zo train je steeds op de dagen en tijden, die jou het beste uitkomen.
 • Gemiste lessen haal je binnen een maand vooraf en een maand achteraf kosteloos in. Je hoeft dat vooraf niet te melden. Heb je dus vakantieplannen of ben je ziek geweest, dan haal je deze lessen op een voor jou passend moment in.
 • Je betaalt bij ons geen inschrijfgeld en wij hanteren geen opzegtermijn. Je betaalt, als je opzegt, alleen de lopende maand.

Wat heb je verder nodig?

 • Je hebt verplicht beschermers nodig, te weten: een toque (ook voor dames), een bitje en scheenbeschermers. Bokshandschoenen en ons tenue zijn ook verplicht. Ons tenue bestaat uit een T-shirt (in de kleur van jouw level) en een Krav Maga broek. Kijk voor prijzen en de juiste maten op kravmaga-shop.nl. Je bestelling wordt doorgaans snel geleverd.

Van wie krijg je les?

 • KMNH heeft een team van inmiddels 30 KMG Krav Maga gecertificeerde instructeurs. Wij zijn uitgegroeid tot de grootste en meest professionele Krav Maga school ter wereld. Onze instructeurs zijn heel divers van achtergrond en hebben hun eigen specialisaties. Om onze leerlingen daarvan optimaal te laten profiteren, rouleren de instructeurs. Je krijgt dus over een periode les van vijf of zes verschillende instructeurs. Je leert daardoor na een tijdje de verschillende instructeurs kennen en haalt voordeel uit een ieders kwaliteiten, lesstijlen en specialisaties. Op onze website kun je vast kennis met ze maken.

Hoe ziet een les eruit?

 • Een les kent globaal de volgende indeling: een warming up, iets nieuws om te leren, een herhaaloefening en een samenvattende eindoefening.
 • In alle groepen werken wij met een geplande en flexibele lessenreeks. Dit houdt in dat alle inhoud van de lessen voor een heel seizoen vooraf bekend is en staat ingepland per week. Zo leren wij je stap voor stap de nieuwe stof en maken wij het nodige aantal herhalingen. De instructeurs kennen hierdoor de lesinhoud en de kenmerken van de groep al vooraf, ook als ze voor het eerst worden ingezet op deze groep.
 • Ieder lid traint op zijn/haar eigen niveau en met eigen doelen. Plezier staat bij ons voorop tijdens het leren van Krav Maga. Twee keer per jaar worden er examens georganiseerd. Omdat de lesinhoud voor een seizoen gepland is, weten we precies op welk niveau elk lid is en zijn ook de examens al ingepland. De locaties, data en tijden vind je op onze website.

Heb je nog vragen?

Op onze website www.kravmaga-noordholland.nl vind je veel informatie. Je kunt je vragen ook vooraf of achteraf in de les aan de instructeur of per e-mail aan ons stellen.