Rooster veranderingen in de regio Haarlem

Na de zomervakantie zijn er rooster veranderingen in de regio Haarlem – Velsen.
De locatie in Santpoort-Zuid verplaatsen we naar Haarlem-West omdat de zaal in Santpoort-Zuid niet meer beschikbaar is voor ons.
We starten na de zomervakantie, per 3 september, in Haarlem-West op maandag en donderdag van 19.00 tot 20.15 uur. Het adres is Houtmanpad 33, Haarlem.

Ook geven we na de zomervakantie Krav Maga voor 17+ lessen in IJmuiden op dinsdag en vrijdag van 18.45 tot 20.00 uur. Het adres in IJmuiden is Zuiderkruisstraat 70.

De locatie Werfstraat in Haarlem blijft gewoon open op woensdag en zaterdag met een groep voor gevorderden en een groep voor beginners.
Extra lessen starten we hier voor nieuwe groepen tieners van 11-13 jaar en 14-16 jaar op woensdagen van 18.00 tot 19.00 uur. Deze lessen starten op woensdag 5 september.

Verder hebben we het plan om in september te starten met een ochtendgroep in Haarlem. Meer nieuws hierover volgt nog.

Je kunt bij ons groepen met elkaar combineren en een gemiste les binnen een maand vooraf en een maand achteraf kosteloos inhalen op elke locatie. Zo kun je na de zomervakantie bij ons zes keer per week trainen, waarvan 5 keer ’s avonds en vijf keer ’s morgens. Proeflessen kunnen altijd voor niks. Meld je online aan.

Tot ziens in een les.