START MET 2 WEKEN GRATIS KRAV MAGA!

Start met 2 weken gratis proeflessen en geniet van de voordelen van de grootste Krav Maga-school ter wereld: flexibele lestijden, 24 locaties, leerzame lessen en 30 zeer goede instructeurs.

Het nieuwe jaar is inmiddels een paar weken aan de gang. Heb je goede voornemens, getwijfeld en de stap nog niet gezet? Geen zorgen! Je kunt nu instromen in de beginnersgroepen, die vanaf 1 februari 2018 starten. Je start dan met 2 weken gratis proeflessen. Kun je de eerste week van februari nog niet beginnen, geen probleem, meld je voor een later tijdstip aan en onze instructeurs zorgen er voor dat je mee kunt komen in de les. Ook dan gelden de twee weken gratis proeflessen.

VOOR WIE?

Krav Maga is voor iedereen! Wil jij leren hoe je jezelf het beste kunt verdedigen? Of omdat je ooit in de situatie kwam, waarin het nodig was of omdat je het gewoon een fijne gedachte vindt. Wil je jouw conditie verbeteren en meer zelfvertrouwen opbouwen? Heb je aan vechtsport gedaan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een andere vechtsport? Herken je dat, dat je wilt gaan sporten en dan toch niet start? Of dat je voor een proefles meteen al moet betalen, een jaarlidmaatschap moet afsluiten?  Wat er voor zorgt, dat je er maar niet aan begint? Krav Maga Noord-Holland doet het anders! Kom trainen bij Krav Maga Noord-Holland en ervaar het zelf. Bij ons krijg je meer, voor minder geld en zijn jouw eerste twee weken training altijd gratis. https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/

WAAR?

Wij geven op 24 locaties met veel plezier en enthousiasme Krav Maga-lessen.
https://www.kravmaga-noordholland.nl/lesinfo/plaatsen/
De groepen zijn onderverdeeld in:
• Young: voor kinderen van 8 – 10 jaar;
• Junior: voor tieners van 11 – 13 jaar;
• Teenager: voor tieners van 14 – 16 jaar;
• en volwassenen vanaf 17 jaar.

Meld je aan en start vanaf 1 februari a.s. met jouw eerste twee weken gratis trainen.  Kijk ook eens bij het lesaanbod op elke locatie:  je kunt namelijk altijd wel ergens trainen en een gemiste les kosteloos inhalen!

WAT GA JE LEREN?

Jouw vorderingen in Krav Maga staan voor ons voorop. Dat merk je aan onze lessen en zeker ook aan onze instructeurs. Zij zijn door de besten ter wereld opgeleid en worden steeds bijgeschoold. Je leert je op eenvoudige manier verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen en bedreigingen. Je krijgt les op jouw eigen niveau en binnen jouw eigen leerlijn. En wat voor alles geldt wat je leert: hoe vaker je het oefent, hoe beter je wordt en uiteindelijk gaan je bewegingen als vanzelf. Denk maar aan de tijd, dat je leerde fietsen…

Krav Maga is een vecht- en zelfverdediging systeem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger. Het wordt wereldwijd geleerd aan burgers en professionals zoals politie en beveiligers. De technieken zijn eenvoudig aan te leren en door mannen en vrouwen uitvoerbaar. De technieken focussen in het algemeen op het trainen van cursisten onder omstandigheden die real-life scenario’s benaderen. De kenmerken van Krav Maga technieken zijn:
• het is gebaseerd op natuurlijke en instinctieve reacties;
• daardoor door iedereen snel aan te leren en makkelijk te onderhouden;
• het is effectief en efficiënt;
• in de praktijk uitvoerig getest op straat en in bedreigende situaties.

WAAROM TRAINEN BIJ KMNH?

Krav Maga Noord-Holland is vanwege zijn hoogste kwaliteit lessen en enthousiaste instructeurs inmiddels uitgegroeid tot de grootste Krav Maga-school ter wereld. Zo kunnen kinderen en tieners al op dertien plaatsen bij ons trainen. Volwassen zelfs al op 24 plaatsen. Wij geven zes dagen per week les. Vijf keer per week ’s avonds en vijf keer per week ’s morgens.
Wanneer je 70% van alle lessen volgt, kun je meedoen aan de leveltesten. Natuurlijk zien wij je liever veel vaker trainen. Voor alle Krav Maga-abonnementen geldt daarom:
• Gemiste lessen kun je binnen een maand vooraf of achteraf kosteloos inhalen op een andere tijd of locatie.
• Je kunt alle 24 locaties met elkaar combineren.
• Wij vragen geen inschrijfgeld.
• Wij hebben geen opzegtermijn, alleen de lopende maand betaal je als je opzegt.

Meld je snel aan, start vanaf 1 februari a.s. en train twee weken gratis mee! De nieuwe groepen zijn altijd open voor instromers. https://www.kravmaga-noordholland.nl/gratis-proefles/