START NU, SEIZOEN 2020-2021! Krav Maga én Krav Maga Junior/Teenager in Harlingen

Nederlands grootste Krav Maga school, Krav Maga Noord-Holland start 19 augustus 2020 met het nieuwe seizoen. Er wordt dan weer les gegeven aan een groep volwassen van 17 jaar en ouder op het niveau van beginners/instromers en op een gevorderden niveau. Nieuw dit seizoen zijn de Krav Maga Junior- en Teenager lessen voor tieners van 11-13 jaar en 14-16 jaar.

?Krav Maga is een in Israël ontwikkelde Reality Based vechtsport. Uniek voor deze vechtsport is dat men bij Krav Maga uitgaat van instinctieve reacties en natuurlijke bewegingen, die iedereen kan maken. Ook wordt goed rekening gehouden met fysieke veranderingen bij een gewelddadige confrontatie. Alle technieken zijn relatief makkelijk aan te leren en te onderhouden.

Wanneer, voor wie en waar kun je trainen?
De volwassenengroep voor nieuwe instromers en gevorderden in Harlingen traint elke woensdag van 19.00 tot 20.15 uur. Tieners van 11-13 en 14-16 jaar trainen op woensdagen van 18.00 tot 19.00 uur gelijktijdig maar als groepen apart. De eerste les voor alle leeftijdsgroepen is op woensdag 19 augustus 2020.

??Vanaf deze datum kunnen tieners van 11-13 jaar en 14-16 jaar en volwassenen van 17 jaar en ouder starten met een gratis en vrijblijvende proefles en daarna instromen. De groepen trainen in Multifunctioneel Centrum Het Vierkant, Johan van Oldenbarneveltstraat 2, Harlingen.

Voor instromende volwassenen van 17 jaar en ouder start een nieuwe cursus Krav Maga met Practitioner level 1. Tieners leren nagenoeg dezelfde technieken met hun leeftijdsgenoten in de cursus Krav Maga Junior of Teenager level 1.

Gratis proefles!
☝️Bij Krav Maga Noord-Holland krijg je altijd een gratis proefles, zodat je kunt ervaren hoe leuk en leerzaam de lessen zijn.
Meld je hier snel aan voor een gratis proefles.