Expert level testing succesvol voor KMNH

Op dinsdag 28 juni 2016 zijn na een intensieve achtdaagse training tijdens het beroemde KMG Expert Camp in Haifa, Israël, drie instructeurs van Krav Maga Noord-Holland getest op hun vaardigheden voor de KMG levels Expert 2 en Expert 1. Instructeur Marco is geslaagd voor Expert level 2, instructeurs Bram en Jaap gingen op en slaagden voor Expert level 1. Alle drie zijn ze na de bijna acht-uur-durende test geslaagd met de hoogste scores voor hun testen. Een jaar eerder al was instructeur Adam zeer succesvol voor zijn Expert level 1 test. Krav Maga Noord-Holland is hiermee al vier Expert level instructeurs rijk, iets om trots op te zijn.
Lang zal het daarbij niet blijven want voor het volgende jaar staan al weer heel wat meer Expert testen te wachten. In ieder geval zullen de instructeurs Niels en Adam die nu het level Graduate 5 en Expert 1 hebben getest worden voor hun volgende level. Ook de grote groep instructeurs en leerlingen die nu Graduate level 4 hebben kunnen dan bij voldoende trainingen op voor het eerste Expert level.

Bij Krav Maga Noord-Holland zijn we niet alleen Krav Maga experts, we delen graag onze kennis en brengen daarmee nieuwe Krav Maga experts voort. Wie de tijd neemt om het van ons te leren zal dat ook zeker kunnen worden.