Uitnodiging voor Mike Newman – Pad Training Seminar – 28 mei 2022

Mike Newman is Krav Maga Expert en Boxing/Muay Thai coach. Mike is in verschillende vechtsporten zeker 35 jaar actief als beoefenaar, waarvan 25 jaar als trainer. Na een lange tijd van trainen en werken in de Verenigde Staten heeft hij zich gevestigd als coach en trainer in Tel Aviv, Israël. Daar is hij onder andere actief als trainer voor het Impact Team van KMG van Krav Maga-master Ze’ev Cohen.

SFKM

Door de gecombineerde kennis van professioneel vechten en Krav Maga heeft Mike met Ze’ev Cohen “SFKM” ofwel Striking for Krav Maga ontwikkeld. In SFKM worden aspecten van de wereld van het professioneel vechten geïntegreerd in Krav Maga met bewezen resultaat.  Hoe kunnen we  beter bewegen, sneller handelen terwijl we staand vechten? En dan betere strikes leveren? Gedurende het 6 uur durende seminar geeft Mike je veel aanwijzingen, tips en trics waar je direct mee aan de slag gaat.

Voor wie?

Het Seminar is voor mannen en vrouwen vanaf 15 jaar. Krav Maga-leerlingen van alle niveaus kunnen meedoen. Zolang er plaatsen vrij zijn, kun je je aanmelden door af te rekenen in de webshop. Uiteraard zijn leerlingen van andere KMG-scholen ook welkom. Ook voor beginners of andere vechtsporters zal dit een zeer leerzaam en leuk seminar zijn.

Waar, wanneer en kosten?

Het seminar vindt plaats op zaterdag 28 mei a.s. van 9.30 tot 16.00 uur in:
Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar. De kosten bedragen slechts € 59,95 per persoon. Er zal tijd zijn voor een korte lunch.

Benodigdheden:

  • Schone sportschoenen, een sportbroek en enkele T-shirts.
  • Beschermers zoals toque, bitje en scheenbeschermers.
  • Bokshandschoenen en Focus Mitts.

Aanmeldlink: https://www.kravmaga-shop.nl/a-50033317/diversen/mike-newman-pad-training-seminar/#description