Uniek Seminar op 31 maart 2019. Striking for Krav Maga

‘Striking for Krav Maga’ door Mike Newman

Mike Newman is Krav Maga Expert en Boxing/Muay Thai coach. Mike is in verschillende vechtsporten zeker 30 jaar actief als beoefenaar, waarvan 20 jaar als trainer. Na een lange tijd van trainen en werken in de Verenigde Staten heeft hij zich gevestigd als coach en trainer in Tel Aviv, Israël. Daar is hij onder andere actief als trainer voor het Impact Team van KMG Krav Maga-master Ze’ev Cohen.

SFKM: Striking For Krav Maga
Door de gecombineerde kennis van professioneel vechten en Krav Maga heeft Mike met Ze’ev Cohen “SFKM” ofwel Striking for Krav Maga ontwikkeld. In SFKM worden aspecten van de wereld van het professioneel vechten geïntegreerd in Krav Maga met bewezen resultaat. Hoe kunnen we beter bewegen, sneller handelen terwijl we staand vechten? En dan betere strikes leveren? Gedurende het 2,5 uur durende seminar geeft Mike je veel aanwijzingen, tips en trucs waar je direct mee aan de slag gaat.

VOOR WIE?
Dit Seminar is voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. Krav Maga-leerlingen van alle niveaus kunnen meedoen. Uiteraard zijn leerlingen van andere KMG-scholen ook welkom.

WAAR, WANNEER, AANMELDEN en KOSTEN?
Het seminar vindt plaats op zondag 31 maart a.s. van 13.30 tot 16.00 uur in:
Sportcomplex De Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4 in Alkmaar. De kosten bedragen slechts € 17,50 per persoon.
Zolang er plaatsen vrij zijn, kun je je aanmelden door af te rekenen in de webshop: http://nieuw.kravmaga-shop.nl/…/mike-newman-striking-for-kr…/

WAT HEB JE NODIG?
Schone sportschoenen, een sportbroek en een T-shirt.
Beschermers zoals toque, bitje en scheenbeschermers en bokshandschoenen.

Bekijk de video:
https://www.facebook.com/mnboxing/videos/988012001374517/