Vereniging Krav Maga Zaanstad

De  Krav Maga lessen die tot op heden op maandag- en vrijdagavond in Krommenie werden gegeven door Krav Maga Noord-Holland zullen voortaan worden verzorgd door de Vereniging Krav Maga Zaanstad.  Vereniging Krav Maga Zaanstad is eind vorig jaar opgericht door instructeurs van Krav Maga Noord-Holland met als doel een verdere verspreiding van Krav Maga in Zaanstad te bewerkstelligen. De vereniging heeft hiervoor een sponsoring afgesproken met de leiding van Krav Maga Noord-Holland. Zij zullen de in te huren instructeurs leveren en de ledenadministratie van de vereniging op zich nemen. Als tegenprestatie zal de vereniging Krav Maga Zaanstad de benodigde materialen, beschermers en trainingsoutfits bij Krav Maga Noord-Holland afnemen. Voor de leden van Krav Maga Noord-Holland zal er in praktische zin weinig veranderen. Ook nu zullen de lessen van dezelfde kwaliteit zijn als die van Krav Maga Noord-Holland. Wel wordt het adres voor de trainingen, nu Sportcomplex Trias verruilt voor Gymzaal Kreekrijklaan 6, Assendelft.

Naast de twee lesavonden in Krommenie/Assendelft komen er ook twee lesavonden in Zaandam. In Zaandam zal Vereniging Krav Maga Zaanstad op dinsdag- en donderdagavonden lessen gaan geven in de gymzaal in Rode Zee 69, 1503 TS Zaandam. De eerste dinsdagen wordt er nog gebruik gemaakt van een gymzaal in Lindenlaan 2, 1505 GK in Zaandam terwijl er op donderdagen wel al les wordt gegeven in gymzaal Rode Zee. Vanaf 18 maart zijn de lessen in Rode Zee op zowel dinsdag als donderdag. Zo kan er in de Zaanstreek op vier verschillende avonden per week getraind worden.

Op beide locaties wordt getraind in een gevorderdengroep en een beginnersgroep. Nieuwe beginnersgroepen starten in februari 2014 in zowel Krommenie/Assendelft als in Zaandam. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via kravmagazaanstad@gmail.com voor een gratis en vrijblijvende proefles in een van de twee beginnersgroepen.