Veranderingen per woensdag 19 mei 2021. We gaan weer binnen trainen waar het kan.

Het gaat gelukkig weer de goede kant op met de restricties, Nog niet alles mag maar wel kunnen we weer binnen sporten met ingang van vandaag woensdag 19 mei. Op veel locaties doen we dat ook weer.

De belangrijkste beperkingen voor ons om rekening mee te houden zijn:

 • We kunnen met maximaal dertig personen per groep trainen.
 • Deelnemers moeten zich vooraf aanmelden via de SportBit app.
 • Bij binnenkomst in een sportcentrum draag je een mondkapje, bij het sporten niet.
 • Douches en kleedkamres mogen nog niet worden gebruikt.
 • Het is niet toegestaan om te kijken bij een training.

Doordat we nu al 15 maanden niet normaal ons lesprogramma kunnen trainen zijn er wel wat veranderingen in ons ledenbestand, instructeursteam, lesdagen en groepen.

Belangrijke veranderingen:

 • Alle leeftijdsgroepen en lestijden gaan weer terug naar de indeling van voor de beperkingen. De aanpassingen zijn gemaakt in SportBit.
 • Tijdelijke sluiting van de locaties Grootebroek, Schagen en Zaandam. Leden van deze locaties zijn uiteraard welkom op andere locaties.
 • Minder lesuren op de volgende locaties: Alkmaar Jan Arentsz College, nu alleen op woensdag. Enkhuizen alleen op woensdag. Haarlem alleen op maandag en woensdag. Purmerend alleen op maandag en woensdag.

Mochten bovenstaande veranderingen aanleiding zijn om je abonnement aan te passen of op te zeggen dan weten we dat graag zo snel mogelijk. Stuur ons een email via het contactformulier op onze website.

Zoals vermeld kunnen we per vandaag weer binnen trainen. Er zijn een paar uitzonderingen. De locaties waar we nog niet naar binnnen gaan zijn:

 • Alkmaar Jan Arentsz, Enkhuizen, Heemskerk en Wieringerwerf. We kunnen hier pas weer binnen trainen na de school examens.
 • Hoorn gaat naar een andere trainingslocatie. Meer info hierover volgt eind mei.
 • Heemstede en Hoofddorp trainen nog buiten totdat we bevestiging ontvangen dat we ook daar binnen kunnen trainen. Info volgt.

Bijzondere trainingen zoals de vorig jaar afgebroken Intensive Course, de later geplande Intensive Courses, de Specific Intensive Course en de Graduate en Expert trainingen worden allen opnieuw gepland. Iedereen die zich hier voor heeft aangemeld ontvangt bericht zodra we weer kunnen.

Omdat veel groepen nu te klein zijn om uit de kosten te komen stellen we het op prijs als je ons helpt om weer te groeien. neem je familie en vrienden mee! De proeflessen zijn gratis en kunnen alleen online gereserveerd worden. Ben je gestopt met Krav Maga en wil je graag weer starten dan ben je ook van harte welkom om je weer online in te schrijven. Wacht niet te lang. Er is nu ook een maximum aantal deelnemers per groep. Bij grote groepen komt er een wachtijst.

KIDA!