Werken als Krav Maga instructeur?

Krav Maga Noord-Holland zoekt kandidaat-instructeurs m/v!

Krav Maga Noord-Holland is één van de grootste aanbieders van Krav Maga trainingen buiten Israël. Onze trainingen zijn vooral gericht op de civiele sector. We leren onze leerlingen, zelfverdediging, vechtvaardigheid en bescherming van derden volgens het internationaal gerespecteerde systeem Krav Maga van Eyal Yanilov. Onze lessen worden gegeven in groepen, small-group-training en Personal Training. KMNH hecht veel waarde aan kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met de beste gediplomeerde instructeurs en zijn we aangesloten bij de meest professionele internationale organisatie.

KMNH groeit! Voor uitbreiding van ons Instructor Team zijn we op zoek naar kandidaat Krav Maga instructeurs. De nieuwe instructeurs zullen deelnemen aan de opleiding tot instructeur van Krav Maga Global. KMG, de organisatie uit Israël, geeft de beste kwaliteit in trainingen en opleidingen in Krav Maga. KMG wordt geleid door Eyal Yanilov, de hoogst gegradueerde instructeur in Krav Maga. Eyal is verantwoordelijk voor de systematische opbouw van de leermethode van Krav Maga en voor de wereldwijde verspreiding daar van. Hij is de bron van de authentieke Krav Maga. De opleiding tot instructeur wordt gegeven door Eyal en zijn Global Instructor Team.

Kandidaten worden na afronding van de opleiding lid van het KMNH Instructor Team. Je gaat training geven op bestaande en nieuwe trainingslocaties in het groeiende netwerk van KMNH.

Ben jij, of heb jij:
* tenminste twee jaar KM training gevolgd
* of vier jaar in een andere vechtsport (MMA, jiu-jitsu, boksen, kickboksen)
* 20 jaar of ouder
* fysiek fit
* geen strafblad
* en in staat zelf de opleidingskosten te dragen?

Dan nodigen we je van harte uit voor een persoonlijk gesprek bij KMNH en KMG. We hebben een voorkeur voor kandidaten met een achtergrond in lesgeven in vechtsport of opleiding CIOS/ALO. Stuur een mail met een onderbouwing van jouw motivatie, wat jou geschikt maakt als KMNH-instructeur en eventueel een CV naar info@kravmaga-alkmaar.nl. Op basis van deze informatie wordt je zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een gesprek.

Meer informatie over de opleidingsdagen, tijden, plaatsen en kosten zijn verkrijgbaar  bij Marco van Breemen of Bram Lekkerkerker, hoofdinstructeurs van Krav Maga Noord-Holland. Nadere informatie over het dienstverband en de verdiensten kun je telefonisch opvragen via nummer 06-47031667. Overige informatie is te vinden op www.kravmaga-noordholland.nl en www.krav-maga.com.