Nieuw: Krav Maga Intensive Course

Doe een Krav Maga Intensive Course: Kort, Intensief en Goed
Nieuw en uniek bij Krav Maga Noord-Holland!

Krav Maga Intensive Courses voor:
– Beginners in Krav Maga die in korte tijd de basis willen leren voordat ze met reguliere trainingen starten.
– Iedereen met belangstelling voor Krav Maga, zelfverdediging en gevechtstechnieken, die de reguliere trainingen niet kunnen bijwonen.
– Belangstellenden voor Personal Training & Small Group trainingen voor een lager tarief.
– Leerlingen uit reguliere groepen die willen versnellen.
– Groepen werknemers van bedrijven die beroepsmatig met geweld in aanraking kunnen komen.
Een Krav Maga Intensive Course bestaat uit vijf dagen training en op de zesde dag een examen.

Houd rekening met intensieve trainingen. Vijf dagen wordt er acht uur per dag getraind op de technieken van één level. Er wordt fysiek veel van de deelnemers verwacht. De zesde dag worden de deelnemers onderworpen aan een level-test. De totale duur van een Intensive Course is vijfenhalve dag. Alle Practitioner en Graduate levels kunnen op deze manier worden behaald.

De Practitioner Level 1 Intensive Course is voor iedereen van 17 jaar of ouder. Vechtsportervaring of een goede stoot- en trapvaardigheid zijn niet nodig. Deze worden geleerd tijdens de cursus. Voor de P2 en alle volgende Intensive Courses is het voorgaande level gehaald, via reguliere training of een Intensive Course.

De Intensive Courses worden gegeven door de Krav Maga top van Nederland, nl. het instructeursteam van Krav Maga Noord-Holland en door gastdocenten uit binnen- en buitenland.

Wat zijn de kosten?
‘Earlybirds’ betalen € 475,- bij inschrijving uiterlijk een maand vooraf. De normale prijs is € 525,- per deelnemer. Hiervoor krijg je:
– Veertig uur intensieve training verdeeld over vijf lesdagen.
– Een examen op de zesde dag.
– Krav Maga Global diploma en levelpatch bij succesvol afronden
– Officieel KMG trainingsshirt.
– Checklist van technieken tot en met je nieuw te behalen graduatie.
– Krav Maga Global DVD voor het betreffende level. In de DVD geeft Master Eyal Yanilov vele demonstraties en uitleg over elke techniek en variatie uit het Krav Maga Global curriculum voor je nieuwe level. Ideaal ter voorbereiding van de test of als naslagwerk.

Meer informatie vind je op: https://www.kravmaga-noordholland.nl/…/krav-maga-intensive-…/

Informatie is aan te vragen via het contactformulier op de website, via info@kravmaga-alkmaar.nl of telefonisch bij Marco van Breemen, Krav Maga Noord-Holland, 06-47031667.