Kettlebell

Kettlebell Basiscursussen in Noord-Holland

Kettlebell Trainingsgroep geschikt voor iedereen.
Op maandagavonden trainen we met een wekelijkse Kettlebell Trainingsgroep in Alkmaar. We geven elke maandag van 19.30 tot 20.15 uur een intensieve training met Kettlebells, Bodyweight en Ground Force Method. De wekelijkse trainingen zijn in de sportzaal van het Jan Arentz College, Mandenmakerstraat 11, 1825 BB Alkmaar.

De lessen hebben globaal de volgende indeling:
1. Ground Force Method voor warming up en flexibiliteit.
2. Bodyweight Exercise als preparatie voor Kettlebell Form en Kettlebell Intensive.
3. Kettlebell Form. Je kunt pas intensief trainen als je techniek goed is.
4. Kettlebell Intensive. Gericht op ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en vetverbranding. Elke week een andere
serie oefeningen die je thuis kunt herhalen.
5. Ground Force Method als cooldown.

Om in de Kettlebell Trainingsgroep te kunnen meetrainen dien je eerst de Kettlebell Basiscursus bij ons te hebben gevolgd. De basiscursus duurt drie uur en wordt regelmatig gegeven. Eerstvolgende basiscursussen zijn op:

Zondag 23 oktober 2016 van 10.00 tot 13.00 uur.
gymzaal Tarwestraat 1, Purmerend.

Ook is het mogelijk om alleen de basiscursus te volgen. Zodra je goed kunt omgaan met de kettlebell kun je zelf trainen. Onze 1 keer per week groep is er dan ook op gericht dat je de les van die week thuis nog 1 tot 3 keer herhaalt in die week.

Deelnemen aan de Kettlebell Trainingsgroep kan door lid te worden bij Krav Maga Noord-Holland. De maandelijkse contributie bedraagt 20,00 euro of 14,00 euro in combinatie met een Krav Maga abonnement. Het volgen van de basiscursus kan voor 35,00 euro. De aanschafprijzen van kettlebells via ons zijn; 8kg € 25,00, 12kg € 35,00, 16kg € 45,00, 20kg € 55,00, 24kg € 65,00.

Je kunt het beste al je vragen zelf beantwoorden door bij ons te komen trainen. Het halen van je doelstellingen op het gebied van kracht, flexabiliteit, uithoudingsvermogen en vetverbranding is afhankelijk van je eigen inzet. Zijn ze realistisch en haalbaar, dan zal de Kettlebell Trainingsgroep je in een zeer korte tijd al resultaat opleveren.
Aanmelden voor de Kettlebell Basiscursus kan door een email te sturen aan: info@kravmaga-alkmaar.nl
Vermeld daarbij: Of je bij ons een kettlebell wilt bestellen of dat je een eigen kettlebell meebrengt en of je daarna wel of niet verder gaat met de Kettlebell Trainingsgroep op de maandagavond.